Vágólapra másolva!
Számos kritika érte a Juventust a nyáron, miután méregdrágán megvásárolta Gonzalo Higuaínt a nagy rivális Napolitól. A csatár azóta gólokkal bizonyított, a téli szünetben pedig megpróbált fotóval is, de nem jött össze neki.

Gonzalo Higuaín 146 meccsen 91 gólt vágott a Napoliban, majd a mostani idény kezdetén minden idők negyedik legdrágább igazolásaként 90 millió euró körüli összegért átigazolt a Juventushoz.

A juvésok egyrészt sokallták az összeget, másrészt még az idénykezdet előtt pletykálni kezdték, hogy az argentin csatár túlsúlyosan érkezett meg imádott csapatukhoz, különösen a Juve testhez simuló szerelése nem állt jól rajta.

Állítólag Higuaínt az edzések mellett rögtön diétára fogták, ő pedig visszaszólt a kritikusainak: "Jobb, ha továbbra is ledagadtoztok, akkor tovább rúgom a gólokat. Minden okés, húsz napja edzek, nem is értem, miért téma a kondim."

A nyomaték kedvéért nemrég az Instán posztolt egy szép képet a csupasz felsőtestéről.

Csakhogy a sasszemű netezők észrevették Higuaín hasa mellett a padlót is, ahogy szépen besüpped - a photoshoppolt kép pedig csak rontott a focista helyzetén.

Maradt tehát a focipálya, ahol újra bizonyíthat Higuaín: eddig 22 meccsen 13 gólt lőtt a Juvéban, amellyel vezeti a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig nyolcaddöntőt játszhatnak majd a Portóval.