Jennifer Lopez végre nyilatkozott új szerelmi ügyéről

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez egy január végi eseményen
Vágólapra másolva!
A színész-énekesnő Ellen DeGeneres talkshow-jának a vendége volt, ahol szóba került az is, vajon tényleg egy párt alkotnak-e a kanadai rapperrel, Drake-kel. J.Lo pedig nem titkolhatta tovább az igazságot.
Vágólapra másolva!

A kifejezetten jó hangulatú beszélgetés során a műsorvezető nagyon cselesen úgy alakította a beszélgetés fonalát, hogy a szakmai dolgok (Lopez Las Vegas-i koncertsorozata) után rákérdezett, vajon kivel is töltötte a sztár az időt a fellépést követően.

Hamarosan előkerült a Drake-kel közösen készült ölelkezős Instagram-fotó is, ami az egész pletykát elindította, és akkor DeGeneres nyíltan is rákérdezett, vajon nem ezzel a férfival romantikázott-e a koncert után a sztár.

A színész-énekesnő a képet úgy kommentálta, hogy csak „együtt lógtak", de amikor a talkshow-háziasszony megjegyzést tett rá, hogy ő azért nem így szokott együtt lógni a barátaival, további magyarázatként J.Lo annyit mondott, hogy közös dalra készültek, ami meg is valósult.

Ezt követően Lopeznek sikerült tisztáznia azt a híresztelést is, vajon igaz-e, hogy mostanság a nála sokkal fiatalabb férfiakhoz vonzódik. A 47 éves sztár leszögezte, hogy ez nála nem a korról szól, csak így jött ki a lépés – de attól, hogy az utóbbi időben fiatalabb barátai voltak, még nem kéne megbélyegezni.