Több hétre kidőlt a Real Madrid védője

Raphael Varane, Real Madrid, foci
Real Madrid's French defender Raphael Varane gestures during the Spanish league football match Sevilla FC vs Real Madrid CF at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on January 15, 2017. Sevilla won 2-1. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Legalább három hétig nem számíthat Raphaël Varane-ra a Real Madrid labdarúgócsapata, a francia védőnek még szerdán a Valencia ellen sérült meg a bal combhajlító izma.

A Sanitas La Moraleja egyetemi kórházban elvégezett vizsgálatok alapján a klub úgy számol, hogy Varane három-négy hétig nem léphet pályára, így kihagyja a következő négy bajnokit (Villarreal, Las Palmas, Eibar, Betis), valamint a Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 7-i visszavágóját.

A védő a 2016-17-es szezonban 18 bajnokin és 7 Bajnokok Ligája-mérkőzésen játszott eddig, a számítások szerint legközelebb a március 19-i, Athletic Bilbao elleni meccsen térhet vissza. Ha ez megtörténik, akkor a francia válogatott is számíthat rá a hat nappal később játszandó, Luxemburg elleni vb-selejtezőn.

Varane 3-4 hétig nem játszhat Forrás: AFP/Cristina Quicler

A Marca úgy tudja, Zinedine Zidane minden bizonnyal Pepét állítja majd csatasorba, a hírek szerint Kínával kacérkodó portugál bekk a kezdőcsapatban kap helyet a vasárnapi, Villarreal elleni összecsapáson.