Picasso dédunokája is zenét varázsol a Soundon

Balaton Sound 2015., péntek
Balaton Sound péntek késő délután, este 2015.07.10.
Vágólapra másolva!
A korábban már bejelentett Kygo, Hardwell, Tiësto vagy Robin Schulz mellé a Balaton Sound szervezői újabb nagyágyúkkal rukkoltak elő. Így többek között Armin van Buuren, KSHMR, G-Eazy és Picasso dédunokája is fellép Zamárdiban.
Vágólapra másolva!

A frissen bejelentett nevek között van a világ egyik legjobb és legismertebb DJ-je, az eddig 50 díjjal elismert Armin van Buuren. Zamárdiban lép fel az electro house egyik fiatal nagyágyúja, KSHMR, aztán a Me, Myself and I című dalával kedvenccé vált amerikai rapper, G-Eazy. De ott lesz még a svéd Galantis és a szintén svég testvérpár, a Showtek.

A Sound fellépője lesz Dubfire és a house-ban utazó Erick Morillo is, ahogy fellép Nicole Moudaber DJ-producer, valamint a legkülönbözőbb műfajokat ötvöző Yellow Claw duó Hollandiából.

Ott lesz Zamárdiban az Art Department, a housos Mark Reeve, az elektronikus tánczenére szakosodott amerikai DJ-producer nő, Juicy M és ambient DJ, Max Cooper. Fellép multi-instrumentalista zenész is, TroyBoi, ahogy a fiatal trap sztár, Hucci is.

Balaton Sound péntek késő délután, este 2015.07.10. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Zamárdiban csinál bulit Dél-Korea egyik legnagyobb elektronikus előadója, Raiden, illetve az egyre sikereseb magyar formáció, a StadiumX is. Igazi érdekesség, hogy

Pablo Picasso dédunokája, a francia DJ, Florian Picasso keverékére is lehet majd bulizni.

A frissen bejelentett, hosszú névsor végén még ott van a Sound'n'bass stage-en fellépő bristoli duo, a Loadstar, a szintén Bristolból induló DJ, producer énekes, TC, és a drum & bass közösségbe nagy tehetségként berobbant Emperor.