Elvette barátját a híres transzvesztita előadóművész

RuPaul 2000-ben
RuPaul munkaruhában
Vágólapra másolva!
RuPaul, a neves transzvesztita előadóművész, a RuPaul – Drag Queen leszek! című reality show Emmy-díjas házigazdája váratlan bejelentéssel lepte meg a Hollywood Today Live nevű tévéműsor vezetőit.
Vágólapra másolva!

A két házigazda barátjáról, Georges LeBarról kérdezgette a sztárt, aki elmondta, hogy már 23 éve együtt vannak, és hogy a férfinak van egy hatalmas farmja Wyomingban, csak sajnos ő nagyon unalmasnak találja az elzárt, távoli államot.

Amikor a műsorvezetők rákérdeztek, mikor fogja elvenni szerelmét, RuPaul izgalmas bejelentéssel állt elő: kiderült, hogy titokban már rég megvolt az esküvő, csak eddig még nem jelentette be nyilvánosan.

A művész azt is elmondta, hogy annak idején, 1994-ben egy diszkóban pont LeBar születésnapján ismerkedtek össze, így a házasságkötésre a férfi szülinapján és megismerkedésük 23. évfordulóján került sor idén januárban.

RuPaul munkaruhában Forrás: Stan Honda / AFP

A RuPaul Andre Charles néven született RuPault egyébként előadóművészi és műsorvezetői tevékenysége mellett színészként is ismerhetjük: olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint például a Nash Bridges – Trükkös hekus, a Sabrina, a tiniboszorkány, a Herkules, a Walker, a texasi kopó, a V.I.P. – Több, mint testőr vagy a Ki ez a lány?