Így ünnepelte Reese Witherspoon a szülinapját

Reese Witherspoon
Vágólapra másolva!
A gyönyörű színésznő a héten, március 22-én ünnepelte negyvenegyedik születésnapját, természetesen családi körben. Az eseményről egy gyerekeivel közösen készült kedves fotót is kirakott Instagram-oldalára.
Vágólapra másolva!

– írta a Hatalmas kis hazugságok sztárja a fénykép mellé, amelyen két idősebb, Ryan Phillippe színésztől született gyermekével, a 17 éves Avával és a 13 éves Deaconnel együtt látható.

There’s nothing better than celebrating my birthday with my wonderful kids! #ProudMom

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Witherspoon több fotót is kirakott az eseményről: az egyiken születésnapi tortája mellett látható. A kép érdekessége, hogy azt a színésznő Ava Instagram-oldaláról kölcsönözte, a lány pedig megható módon azzal a felirattal tette ki a fotót, hogy

happy birthday to one of my best friends.

Ava Phillippe (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés,

De olyan fényképet is láthatunk, amelyen egy csokornyi lufival a kezében köszöni meg a jókívánságokat a szülinapos sztár, aki a gyönyörű tortáról külön is megosztott egy sztárfotót.

Roses are red, violets are blue, this cake is divine... and so are you.....#birthdaycake

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Sajnos a színésznő legkisebb gyermeke, Ava és Deacon féltestvére, a négyéves kis Tennessee nem került fel a szülinapos képekre, de ő is gyakori szereplője a büszke édesanya Instagram-oldalának: itt láthatunk például egy nagyon édes fotót róla.