Mindenki nyugodjon le Bob Marley unokája szerint

Skip Marley zene zenész
INGLEWOOD, CA - MARCH 05: Singer Skip Marley performs onstage at the 2017 iHeartRadio Music Awards which broadcast live on Turner's TBS, TNT, and truTV at The Forum on March 5, 2017 in Inglewood, California. Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Virág a puskába, szív a drótba - új videoklipjével új megoldásokat keres és ajánl az egyre súlyosabb konfliktusokra Skip Marley. 
Vágólapra másolva!

Az öldöklés, vérontás soha nem volt a reggae sajátja, így nem meglepő, hogy Bob Marley 20 éves unokája, a már befutott Skip sem szeretne túlzottan eltávolodni a (világ)béke tematikájától. Legújabb számával, a Calm Down-nal elsősorban a kedélyeket szeretné lehűteni. A dal a múlt héten jött ki, és kedden már a videója is megjelent.

A képi anyag - az üzenethez hasonlóan - nincs túlbonyolítva. A klipben leginkább csak Skip látszik a tengerparton, gitárral a kezében. A videónak ezen kívül három érdekes momentuma van. Az egyik, amikor az énekes

megtölt néhány gépkarabélyt, aztán a part homoklyába ülteti őket,

virággal a csövükben. Aztán vág egy nagy szívet is a drótkerítésbe, végül pedig a falra fúj két katona formát, olyan trafikos talpast. Az egyik zöld, a másik barna, és ahelyett, hogy egymásra szegeznék fegyvereiket, kezet fognak.

Skip Marley korábban azt nyilatkozta a dalról, hogy reméli, a segítségével „próbálunk megoldásokat találni, és egyáltalán, közelebb hoz minket egymáshoz”.