Vágólapra másolva!
Stúdiólemezt ad ki a Samsara Boulevard magyar mantrazenekar. A trió zenéjében a meditatív zene, a bulizós ska és a jazzes improvizációk találkoznak.
Vágólapra másolva!

A Samsara Boulevardnak koncertfelvétele már jelent meg, és hamarosan kijön Smokefall című stúdiólemezük is. Az együttes világi embereknek zenél vallási háttér nélkül. Zenéjük sokszínű, vannak meditatív, táncolós és jazzes motívumok is. Az együttes tagjai

különböző zenei világból érkeztek.

A Samsara Boulevard: Mihók Anita, Schrenk Judit és Ölvedi Gábor Forrás: Origo

Schrenk Judit kórusban énekelt, gregorián éneklést tanult. 15 éven át pedig az egyik legfoglalkoztatottabb magyar modell volt külföldön. Mihók Anita a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem klasszikus gitár szakán végzett, de nagyon közel áll hozzá a jazzes latin zene. Emellett energia-gyógyászatot is tanult, hangterapeuta képzésen vett részt és Chi Kung edzéseken is zenélt. A trió férfi tagja, Ölvedi Gábor jazzdobiskolát végzett,

népszerű session zenész, így turnézta végig Európát,

és nemcsak az ütőhangszerek mestere, hanem a mongol és a tuvai torokéneket is remekül elsajátította. A Samsara Boulevard a Buddha FM versenyén idén a 80 induló közül vitte el a fődíjat. A trió egyik érdekessége, hogy körülbelül 20 különböző hangszert szólaltatnak meg fellépéseiken.

Eddigi legnagyobb fellépésük június 23-án lesz Alsóörsön, a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében zajló Everness Fesztiválon.