Különös szerepben tér vissza a Castle főhőse

The World Premiere Of Disney/Pixar's "Cars 3" GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix
ANAHEIM, CA - JUNE 10: Actor Nathan Fillion poses at the World Premiere of Disney/Pixar?s ?Cars 3" at the Anaheim Convention Center on June 10, 2017 in Anaheim, California. Jesse Grant/Getty Images for Disney/AFP
Vágólapra másolva!
A Castle egykori címszereplője, Nathan Fillion új munkát kapott, Neil Patrick Harris sorozatában fog mókázni.
Vágólapra másolva!

Nathan Fillionnak a Netflix adott új munkát: a Neil Patrick Harris nevével fémjelzett A Series of Unfortunate Events-ben fog feltűnni, amely egyébként egy könyvsorozaton alapul, korábbi feldolgozását Lemony Snicket – A balszerencse áradása címmel láthattuk Jim Carrey főszereplésével.

Harris ugyanazt a figurát, Olaf grófot játssza, mint annak idején Jim Carrey, Fillion pedig az ő bátyjaként, Jaques Snicketként fog megjelenni a második évadban.

Nathan Fillion Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jesse Grant

A két színész nem először dolgozik együtt, már Joss Whedon szuperhősös viccmusicaljében, a Dr. Horrible's Sing-Along Blog-ban is közösen szórakoztatták a nézőket.

Az A Series of Unfortunate Events második szezonjában más ismerős arcok is megjelennek majd, Az ítélet: család-ban látott Tony Hale és a Ben and Kate-ben szereplő Lucy Punch például egy házaspárt játszik, de a feleség iránt Olaf gróf is élénken érdeklődik.