A legfiatalabb manchesteri áldozatra emlékezett Ariana Grande

ariana grande, jótékonysági koncert, manchester
In this photograph released by One Love Manchester on June 4, 2017, US musician Ariana Grande performs at the One Love Manchester benefit concert for the families of the victims of the May 22, Manchester terror attack, at Emirates Old Trafford in Greater Manchester on June 4, 2017. / AFP PHOTO / One Love Manchester / Dave Hogan for One Love Manchester / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / ONE LOVE MANCHESTER / DAVE HOGAN" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Huszonkét ember, köztük gyerekek haltak meg a májusi manchesteri terrortámadásban, amely Ariana Grande koncertje után történt. Az énekesnő most a legfiatalabb áldozatról, Saffie Roussosról emlékezett meg.
Vágólapra másolva!

Ariana Grande az Instragramra töltött fel egy képet szerdai, Buenos Aires-i koncertje után "Saffie, gondolunk rád" aláírással, és egy születésnapi emotikonnal.

Saffie Roussos ugyanis július 4-én ünnepelte volna a kilencedik születésnapját.

What's newwwww, Buenos Aires Argentina, I love you ☁️ Saffie, we're of you baby

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Az NME beszámolója szerint százak gyűltek össze kedden Saffie otthonánál, hogy az énekesnőhöz hasonlóan megemlékezzenek a kislányról.

Saffie 26 éves nővérével és édesanyjával ment el a koncertre, akik szintén megsérültek a robbanásban. Az édesanyát mesterséges kómába kellett helyezni, de már felébredt és gyorsan javul az állapota.

Ariana Grande meglátogatta a családot júniusban, amiről Andrew Roussos így számolt be most a BBC-nek:

Andrew Roussos elmondta, hogy az énekesnő csak annyit tudott mondani, hogy nagyon sajnálja, de ő erre azt válaszolta, hogy nincs miért, mert boldoggá tette Saffie-t.

Ariana Grande az On Love Manchester koncerten Forrás: AFP/Dave Hogan For One Love Manchester

Ahogy az Origo is megírta, Ariana Grande hamarosan Manchester díszpolgára lehet, mert One Love Manchester című jótékonysági koncertjével több mint 3 millió fontot gyűjtött az áldozatoknak és családjaiknak.

Az énekesnő a május 22-i terrortámadás után félbeszakította Dangerous Woman című turnéját, és csak június elején, a jótékonysági koncert után folytatta azt. Most Dél-Amerikában koncertezik.