Kedden indul az eddigi leghosszabb EFOTT

efott
Vágólapra másolva!
Egy hét alatt több mint 200 zenei programmal, napközben húszféle sportlehetőséggel várja az idei EFOTT a fesztiválozókat. Fellép majd a Hurts, Sean Paul, Tinie Tempah, Borgore és a hazai élvonal is. A mínusz egyedik napon tábortűz és akusztikus koncertek lesznek, a nulladikon pedig retróbuli Dévényi Tiborral.
Vágólapra másolva!

Július 11-én, kedden indul az idei EFOTT, és hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A fesztiválon idén is lesz sok sportlehetőség. Egy halom csapat- és extrémsport vár majd a fesztiválozókra. Állítólag napközben

húszféle sporttevékenységet lehet majd kipróbálni.

Kitelepül a magyar teqball válogatott, akik bemutatózni biztosan fognak, de hátha ki is lehet majd hívni őket. De lehet majd sárkányhajózni vagy akár wakeboardozni is.

A kihagyhatatlan feszviálprogram, a habparty Forrás: Origo

Az idei lesz az eddigi leghoszabb EFOTT, július 11-től 17-ig tarta majd a buli Velencén. A könnyűzenei és sportprogramokon túl természetesen a gasztronómia is helyet kap majd. Enni a különböző streetfood standoknál lehet, de lesz fesztivál market is. A szervezők egy

különleges látványkonyhával

is készültek, ahol olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. Külön érdekessége a rendezvénynek, hogy idén egy támogatónak köszönhetően hatdecis lesz egy korsó sör.

Tavaly is Forrás: Origo

Zene

A -1. napon akusztikus koncertekkel és kempingbulival várják a hetijegyeseket. A 0. napon pedig Dévényi Tibi bácsi és barátai csinálnak házibuli hangulatot, aztán csütörtöktől

egymás után állnak színpadra

olyan magyar formációk, mint a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Hallott Pénz vagy az exkluzív, kifejezetten az EFOTT-ra készült látványos show-val érkező Brains. A világsztárok közül Sean Pault, a Hurtsöt és Tinie Tempah-t mindenképpen ki kell emelni. De ott lesz a Borgore, Dyro, Flix Pavilion és a Vinai is.

Mindemellett közel 100 civil szervezet készült különféle hasznos és érdekes programmal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy a fiatalok közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjék meg a felsőoktatási intézményeket. A szervezők ingyenes applikációval is készültek, ahol a színpadok programjai mellett minden esemény pontos információja megtalálható.