Pásztor Anna szilánkosra rágta egy rajongó telefonját

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna egy koncertjén rongálta meg egy rajongó telefonját, most őt keresi, hogy kárpótolja a károkért.
Vágólapra másolva!

Egy Anna and the Barbies koncerten vette ki a rajongó kezéből a telefont az énekesnő, majd a szájába vette és megrágcsálta - egy képet tett közzé a férfiról, most őt keresi, hogy kárpótolja.

Fotó: Mudra László - Origo

"Keressük azt a rendkívül szimpatikus fiatalembert, akinek koncert közben szilánkosra sikerült rágcsálnom a telóját egy gellert kapott önvédelmi reakció keretein belül.

Az Anna and the Barbies zenekar elkeseredett küzdelmet folytat azon kevéske, még nem digitalizált élettér védelme èrdekében, mint a rock koncertek, ahol gyakorta a közönséget kitakarva, mobiltelefon tengerrel találjuk magunkat szembe. És mindhiába ugrom a közönségbe, ölelem meg őket egyenként, minden élmenynél fontosabbnak tűnik mostanában, egy orronvágott selfie..." - írták a zenekar oldalán.

Pásztor Anna és csapata augusztusban tartja Woodstock az Ugaron elnevezésű fesztiválját, "ahol ölelés és puszi-kupont kap, választható zenekartagtól, azon vakmerő fesztivállakó, aki hajlandó a telefonját minimum 8 hosszú órára leadni" - remélik, jelentkezik a telefon tulajdonosa is.