Kim Kardashiant 26 milliárdra perelik

Kim Kardashian
https://www.instagram.com/p/BAaDeMrOS4n/ kimkardashian Selfies about to be LIT! ??Today on my app I talk about the perfect selfie lighting! The secret to my selfies Lumee.com #LumeeCollab Source: Kim Kardashian Instagram
Vágólapra másolva!
Kim Kardashiant nagyjából 26 milliárd forintnak megfelelő összegre perelik, csak mert nem a megfelelő telefontokkal készített szelfiket.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian az egyik legtermékenyebb szelfikészítő a sztárvilágban, szívesen alkalmazza a Lumee tokjait is, amelyek megfelelő fényt biztosítanak a fotókhoz, például Hillary Clintonnal is így fényképezkedett:

Egy Hooshmand Harooni nevű férfi azonban azt állítja, a Lumee az ő ötletét lopta el, hiszen ő már 2013-ban megalkotta a Snaplightot, aminek szintén az a lényege, hogy a telefonra szerelve megfelelő fényt biztosít bármilyen fényképhez.

Harooni szerint azzal, hogy Kardashian a Snaplight helyett a Lumee-t népszerűsíti, óriási bevételkiesést okoz neki, 100 millió dollárra (az aktuális napi középárfolyamon számolva 25,6 milliárd forintra) perli a sztárt.

Még egy kép Lumee-val Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kardashian ügyvédei egyelőre nem aggódnak, szerintük "Kim nem tett semmi rosszat".