Meghalt Nat King Cole unokája

Vágólapra másolva!
Harminckilenc éves korában meghalt Robert Yancy amerikai dobos, a néhai Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen fia, Nat "King" Cole jazzlegenda unokája.
Vágólapra másolva!

Yancy holttestét helyi idő szerint hétfő éjszaka találták meg Los Angeles-i otthonában a hatóságok, miután egy értesítésre a helyszínre érkeztek. A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

Yancy nagynénje, Timolin Cole Augustus szerint a "jelek arra utalnak, hogy hirtelen szívroham" okozta a halált.

A jazzlegenda Nat "King" Cole lánya, Natalie Cole

2015. december 31-én, 65 éves korában halt meg egy Los Angeles-i kórházban, szívleállás következtében.

Natalie Cole Forrás: MTI

Yancy, akinek édesapja a sokszoros Grammy-díjas énekesnő első férje volt a háromból, maga is zenész volt, és a dobok mögött ülve turnézott édesanyjával. Az énekesnő temetésén is játszott 2016 januárjában.

Yancy édesapja, Marvin szívrohamban halt meg 1985-ben, mindössze 34 évesen, amikor a fia még csak hétéves volt. Timolin Cole Augustus szerint az agglegény Yancyt annak idején rettentően megviselte az édesanyja elvesztése is, de sikerült talpra állnia, és újra zenélni kezdett.

Nat King Cole Forrás: --

A temetésről egyelőre nincsenek információk. Yancyt valószínűleg édesanyja és nagyapja mellé helyezik örök nyugalomra a kaliforniai Glendale-ben lévő Forest Lawn temetőben.