Itt a lehetőség az enerigaipari startupok számára

arrow begin brown business cartoon casual chart colorful computer concept creativity diagram doodle drawing entrepreneur filter filtered graph hand holding idea illustration light lightbulb male man many men new pc pen person point retro rocket screen ske
45663140 - young man pointing at startup concept over a tablet computer ötlet
Vágólapra másolva!
Több mint száz startup érdeklődött már az InnoEnergy PowerUp! pályázata iránt, amely Közép-Európa legnagyobb versenye olyan vállalkozók számára, akik a fenntartható energia megoldásokon dolgoznak. A döntő Budapesten lesz.
Vágólapra másolva!

A verseny nyitott minden olyan jelentkező számára, aki fel tud mutatni egy energiaiparral kapcsolatos projektet, prototípust és egy két éven belül megvalósítható piacra lépési tervet. A leadott pályázati anyagok alapján sok jelentkező az energiatermeléssel és a környezetvédelemmel kapcsolatos költségek csökkentésére fókuszál.

– mondta Jakub Miler, az InnoEnergy közép-európai ágának vezérigazgatója, a PowerUp! szervezője.

Mára a korábbi versenyek két győztese világvállalattá nőtte ki magát annak köszönhetően, hogy gyorsan kifejlesztették és értékesítették a projektjeiket, majd beléptek az európai, az ázsiai és az amerikai piacra.

Startupra fel! Forrás: 123rf

A PowerUp! legsikeresebb versenyzői részt vehetnek a Highway® programban, ahol a pénznyeremények mellett akár 150 ezer euró támogatást is kaphatnak.

Egy innovatív ötlet nem elég. Az energiapiac nagyon gyorsan változik, így az idő nagyon jelentős tényező a startupok és a vállalkozók számára.

A potenciális vásárlókkal olyan hamar kell felvenni a kapcsolatot, amilyen hamar csak lehet. Az igényeknek való megfelelés és az érték, amelyet a termék használata képvisel, fontosabb, mint maga a termék – mondta Mateusz Lisowski, az Entech vezérigazgatója, egy olyan vállalaté, amely hőtárolására alkalmas, fázisátalakító anyaggal bélelt tartályokat kínál.

A cikk megjelenését az MVM Edison Program támogatta!