Újdonságokkal, friss arcokkal kezdi az őszt a Duna TV

Magyarország, szeretlek!
Vágólapra másolva!
Az őszi tévés évadra a Duna TV több ismert műsora is visszatér, megújul a Család-barát és a Magyarország, szeretlek!, a Rejtélyek asszonyá-val pedig egy új krimisorozat is érkezik. 
Vágólapra másolva!

A Duna TV közölte őszi műsorstruktúráját, hétköznaponként a reggeli híradó után nemzetiségi műsorokkal és tévésorozatokkal várja a nézőket.

Megújul a hétfőtől szombatig jelentkező Család-barát, a friss díszlet mellett új műsorvezetők is lesznek, Novodomszky Évához és Somogyi Diához Kolozsi Kilián és Csalami Csaba csatlakozik.

A Család-barát új csapata Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Dióssy Klári újabb vendégekkel folytatja a Ridikül-t, az esti híradó után a Rex felügyelő a negyedik, A hegyi doktor – Újra rendel pedig a hetedik évaddal tér vissza a képernyőre.

Hétfőnként egy új krimisorozatot nézhetünk, jön a Rejtélyek asszonya, előtte pedig a Kékfény és a Hawaii Five-0. Szeptember 12-től keddenként lesz látható az Önök kérték Bényi Ildikóval, miközben folytatódik a Velvet Divatház és a Cédrusliget is.

Szerdánként a Zsaruvér-é és a No Limit című francia akciósorozaté a képernyő, csütörtökönként pedig a humoré a főszerep, a Tóth János után jönnek a BagiNacsaShow újabb részei, majd a Fábry.

Péntek esténként eleinte filmeket ad a Duna TV, októberben azonban indul a Fölszállott a páva újabb évadja. Szombatonként folytatódik többek között a Gasztoangyal, a SzerencseSzombat-ot követően pedig egész estés filmek várják a nézőket.

Rátonyi Kriszta csatlakozott a Magyarország, szeretlek!-hez Forrás: MTVA/Kaszner Nikolett

A hetet a Magyarország, szeretlek! című, kedvelt vetélkedővel zárja a nemzeti főadó, az őszi szezonra Rátonyi Kriszta lesz az új csapatkapitány Tatár Csilla helyett, a megújult díszlet előtt ő várja a nézőket Harsányi Leventével és Szente Vajkkal.