Kockáztatott a döntőben a Séfek séfe győztese

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, véget ért a Séfek séfe, Tatai Róbert vitte el a tízmilliós fődíjat. A 23 éves szlovákiai szakács alig várja, hogy Lyonba utazzon tanulni.
Vágólapra másolva!

"Mikor Nóri kimondta a nevemet, igazából fel sem fogtam, mi történt. Nagyon boldog voltam, mindenki a nyakamba ugrott és úgy éreztem, mintha egy másik világ kapui nyíltak volna ki előttem.

A legtöbb támogatást a családomtól, a séfemtől, Wolf Andrástól és a csapatomtól kaptam, amit ezúton is köszönök nekik" - mondta a Séfek Séfe győztese, aki már kiskora óta szakácsnak készült.

Forrás: TV2

"Mindig csak egy-egy kisebb célt tűztem ki magam elé, először arra koncentráltam, hogy valamelyik séf csapatába bekerüljek, utána annak örültem volna, ha két-három fordulón túljutok. Ahogy egyre közelebb került a döntő, úgy kezdtem el azon gondolkozni, milyen jó lenne meg is nyerni a versenyt. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült" - mondta Robi, aki alig várja, hogy ott legyen Lyonban és tanuljon. A győztes álma, hogy saját éttermet nyisson.

Forrás:

Nem csak a döntőben volt jó

"Nagyon örülök, Robi megérdemelte a győzelmet, nagyon megérdemelte. Nem csak a döntőben nyújtott teljesítménye miatt, hanem az egész verseny alatt tapasztaltak miatt. Az a kiegyensúlyozottság, ami neki van, szerintem nagyon kell egy ilyen győzelemhez. Egy tehetséges, céltudatos srác, nagyon jó ízérzékkel. Beérett a munka, nagyon büszke vagyok rá" - árulta el a győztes séfje, Wolf András.

Forrás: Istvan Ruff

Aki pedig Tatai Róbertet és a többi tehetséget látva kedvet kapott a főzéshez, és maga is versenybe szállna a Séfek Séfe címért, az már jelentkezhet a széria második évadára a www.tv2.hu/sefeksefe/ oldalon.