Az erős és taktikus nők játéka lett a Survivor

survivor
Vágólapra másolva!
Hárman összefogtak, Benedek kiesett a Mandirigma törzsből – de még vigaszágon visszatérhet a döntőre. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Az erős és taktikus nők játéka lett a Survivor az utolsóelőtti hetére: a végső négyesben ott van két szívós, ügyes és sportos nő, Klaudia és Szandra, illetve Barbara, aki ugyan elsunnyogta a legtöbb feladatot, vagy épp utolsó lett ezekben, de végigtaktikázta a közel negyven napot, szövetségeket kötött és rúgott fel pillanatok alatt, ahogy épp saját érdekei kívánták. Ez a számolgatás, emberekkel való sakkozás, folyamatos intrika sokaknak ellenszenves, de ő szó szerint játszotta a játékot, és még versenyben van, miközben nagy esélyesek már elhullottak.

Így voltak öten Forrás: RTL

Az október 5-i adásban az látszott, hogy a két férfi képtelen taktikázni, ketten kétfelé voksoltak, a három nő viszont összefogott, és könnyedén kiejtette Benedeket, közvetlenül a végjáték előtt. Ezzel Feri számára is nyilvánvaló lett, hogy a túlélő realityben nem elég keménykedni, jól teljesíteni a feladatok során, sokat számítanak az alkalmi szövetségek: lehet, hogy őt golyózzák ki legközelebb, ha nem szerez védettséget.

Beni megtudja, hogy még van esély Forrás: RTL

Benedek ezzel a Holtak szigetére került, ahol rajta kívül még négyen vannak. Onnan egy ember még vigaszágon visszatérhet a döntőre, a személyéről későbbi párbajok döntenek.

Szavazzon!

Szavazzon!

Kinek drukkol a Survivorben?