Páncélos lovag, gyíkszerű férfiak - bizarr vakrandis sztorik a sztárvilágból

Britney Spears, MTV Video Music Awards 2016
Vágólapra másolva!
Nemcsak az átlagembereknek lehetnek bizarr vagy épp csodás randevúik, a sztárok is könnyen belefuthatnak ilyesmibe, főleg, ha előtte nem is találkoztak a másikkal. Britney Spears egy gyíkszerű férfitól rémült meg nagyon, Jenny Slate egy talpig páncélba öltözött fickóval szembesült, Khloé Kardashiannek, Gisele Bündchennek vagy Lena Dunhamnek viszont kifejezetten jól sült el a vakrandija.
Vágólapra másolva!

Britney Spears

Forrás: Angela Weiss / AFP

Az énekesnő arról mesélt egyszer a The Jonathan Ross Show-ban, hogy volt egy barátja, aki mindenféle alakokkal össze akarta hozni. „Egyszer elmentem egy sráccal, aki úgy nézett ki, mint egy gyík. Megrémültem, te jó isten, ez tényleg olyan, mint egy gyík, gondoltam. Azt éreztem, hogy mennem kell, léptem is azonnal” – elevenítette fel a kínos helyzetet.

Khloé Kardashian

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Raak

Szerelmével, a kosárlabdázó Tristan Thompsonnal egy másik kosaras, Brandon Jennings ismertette össze, aki a Kardashian-lány jó barátja. Mivel a fiú jól tudta, hogy Khloé nem menne bele egy vakrandiba, meglepte őt azzal, hogy a Bel-Air hotelben Thompson jelent meg helyette egy vacsorán.

Michael Kors

Forrás: AFP/Angela Weiss

A meleg divattervező Sarah Wexler Awful First Dates című könyvében számolt be egy kínos randijáról, amikor egy elegáns étterembe vitte a kiszemelt fiút. „Én sem voltam megfelelően felöltözve, de volt rajtam egy rendes ing a farmer fölött, mire ő megjelent egy levágott szárú nadrágban és atlétában. Ismertem az étterem vendégeinek a felét, akik mind csak nézték, hogy ki ez a fickó Micheal Korsszal. Rettentően kínos volt, tanulságul azt szűrtem le, hogy az első randin mindig egy hétköznapi helyre kell menni” – mesélte.

Gisele Bündchen

Forrás: Northfoto

A modellnek egy barátja mutatta be Tom Brady amerikai focistát azzal a szöveggel, hogy megtalálta Bündchent férfiban, a pasinak pedig szintúgy azt mondta, hogy ismeri a női verzióját. A találkozás végül jól sült el, a nő már első pillantásra látta a férfi szemében, hogy ugyanazokban a dolgokban hisz, mint ő.

Ellie Kemper

Forrás: AFP/Mark Ralston

A hivatal-ban és az Unbreakable Kimmy Schmidt-ben látott színésznő utálja a vakrandikat, miután számos negatív tapasztalata volt a témában. Kemper a Glamournak fakadt ki egyszer, nem érti, a barátai hogyan gondolhatják, hogy egy adott pasi bejön neki, mikor számára már az első pillanatban nyilvánvaló, hogy a találkozónak nem lesz jó vége. „Volt egy fickó, aki elég nyers volt, amúgy pedig sokkal idősebb nálam. Úgy tűnt, mintha a terhére lenne, hogy ott legyen, nem is értem, miért akart randizni” – mondta a barátai egyik jelöltjéről.

Lapozzon, van még pár randizós sztorink a sztárvilágból!