Nyolc jó duma a luxusfeleségektől - Schoberték sem úszták meg

Feleségek luxuskivitelben
Vágólapra másolva!
A Feleségek luxuskivitelben negyedik részére ideiglenesen kibékült Babett és Vivi, volt két-három kitárulkozás, magánéleti vallomás, és persze az intrika, fullánkos megjegyzés, piszkálódás sem maradt el. A szereplők a török Riviérán múlatták az időt méregdrága étteremben és jachton napozgatva: mutatjuk a nyolc legemlékezetesebb, intrikus beszólást.
Vágólapra másolva!
„Nagyon nehéz új jól éreznie magát az embernek, hogy közben folyamatosan rinyáló, számonkérő, amolyan 'szeretlek, nyuszika!' üzeneteket kap" – jegyezte meg Babett, amikor Rubint Réka a Schobert Norbitól kapott mézesmázos, szerelmetes üzeneteket olvasta fel.

„Norbikám, egy halászcsárda? Ne már! Tegyük magasabbra azt a lécet!" – így reflektált Dalma arra, amikor Réka lelkendezve elmesélte, hogy hazaérkezése után hová viszi őt vacsorázni az Update-guru.
„Eljönnek otthonról, nincsenek férjek, és elkezdnek pasizni. Még a végén azt hiszik, hogy orosz nők vagyunk" – méltatlankodott Boglárka, aki szerint ízléstelen, ahogy a többi luxusfeleség végigmérte a luxusszálló luxusszemélyzetét, és szemezgetett a fess portással.

„Utálom azt, amikor valaki eldönti, mit egyek! Felettem senki ne döntsön semmiben" – zsörtölődött Vivi, amikor a luxusétteremben egy komplett menüsort kaptak, tengeri sünnel, rákokkal, herkentyűkkel és egyéb furcsaságokkal.
„Réka... tele a programja... kicsit nehéz. Ez egy türelemjáték, próbálok megértő lenni, de nem könnyű" – húzza a száját Bogi, mivel Rubint Réka 2 nap török luxus után hazarepül, mert tele van a naptára edzésekkel, fellépésekkel. Várja a „sok fogyni vágyó tündérember", ahogy Schobertné mondta.
„Ne csináld már... aki szép, az smink nélkül is szép. Lehet, hogy a férje fel sem ismeri smink nélkül" – mondja a sminket állandóan, a botoxot néha használó Babett Bogiról. Később kiderül, hogy a vendéglátójuk búvárkodáshoz is sminkel, mert néha víz alatt is fotózzák, és a tenger mélyén is jól kell kinézni.
„Mint a bálnák" – nevetgélt Vivi a többi nő láttán, akik kifeküdtek félig a napra, félig az árnyékba. Ezen persze ki is buktak rendesen. Forrás: Viasat3
„Nem hiszem el, hogy nem bírtok ki pár napot szex nélkül, hagyjátok már ezeket a palikat!" – fortyant fel Babett a jachton, amikor valaki flörtölni kezdett a kapitánnyal.