Szexi, gátlástalan csajjal bővül az Egynyári kaland csapata

Új karakterek az Egynyári kalandban
Vágólapra másolva!
A már ismert főszereplők, Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Walters Lili, Király Dániel mellé újak csatlakoznak az Egynyári kaland folytatásában.
Vágólapra másolva!

Piti Emőke, Enikőt, a szexi, gátlástalan, a külső adottságaival visszaélő lányt formálja meg, Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, aki megszállottan hajszolja a lányokat, de érzelmileg senkit nem enged közel magához, Szalay Bence pedig Zsófi fiatal, jóképű, ambiciózus kollégáját, Dávidot játssza.

Forrás: Piti Marcell

Az új szériában, kisebb szerepben Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs is látható lesz.

A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak.

Forrás: Piti Marcell

A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter.

A sorozat producere Kálomista Gábor, line-producere Helmeczy Dorottya. Az Egynyári kaland harmadik évada jövőre lesz képernyőn.

Forrás: Piti Marcell
Forrás: Piti Marcell
Forrás: Piti Marcell