Örülhetnek a sci-fi szerelmesei, feltámad egy klasszikus

Twilight Zone LOS ANGELES - NOVEMBER 11: Twilight Zone episode 'Eye of the Beholder', written by Rod Serling. Character hospital workers in makeup done by William Tuttle. Originally broadcast on November 11, 1960. Season 2, episode 6. Image is a frame gra
LOS ANGELES - NOVEMBER 11: Twilight Zone episode 'Eye of the Beholder', written by Rod Serling. Character hospital workers in makeup done by William Tuttle. Originally broadcast on November 11, 1960. Season 2, episode 6. Image is a frame grab. (Photo by CBS via Getty Images) *** Local Caption ***
Vágólapra másolva!
Újra leporolják a The Twilight Zone-t, az Alkonyzóná-t, amely az ötvenes években indult, de később is elővették, nem ez lesz belőle az első reboot.
Vágólapra másolva!

A CBS All Access dolgozik a The Twilight Zone új verzióján, a projektért executive producerként a Key and Peele Emmy-díjas főszereplője, Jordan Peele felel, a forgatókönyvet Marco Ramirez (Daredevil, The Defenders) jegyzi.

A The Twilight Zone antologikus sorozat volt, a Meghökkentő mesék-hez vagy a Mesék a kriptából című szériához hasonlóan minden részben teljesen más történetet mutatott be más szereplőkkel, lavírozva a sci-fi, a fantasy és a horror műfaja között.

A sorozat eredetileg 1959-ben indult, akkor öt évad készült belőle, majd 1985-ben és 2002-ben is előszedték. Az újabb feldolgozás ötlete már 2012-ben felmerült a CBS-nél, de akkor még Bryan Singerrel képzelték el a projektet.