Bárdosi Ildikó betegségéről mesélt

Bárdosi Ildikó
Vágólapra másolva!
Bárdosi Sándor feleségével, Ildikóval, 23 évesen közölték, hogy nem lehet gyermeke inzulinrezisztenciája miatt. Szigorú diétába és életmódváltásba kezdett, aminek köszönhetően ma két gyermek édesanyja.
Vágólapra másolva!

Bárdosi Ildikó a Mokka vendégeként arról beszélt, hogy milyen életmódbeli változásokat kellett bevezetnie ahhoz, hogy gyermeke születhessen.Végül a sport és az egészséges táplálkozás segített legyőznie betegségét, miután azt mondták neki az orvosok, hogy meddő.

Forrás: Bárdosi Ildi / Facebook

A hír akkor traumaként érintette, több magánorvosnál is járt, de senki nem adott neki tanácsokat. Maga kezdett nyomozásba, és talált rá a módszerre, ami segített neki a gyógyulásban. "Csak magok, csak hús, csak zöldségek, 48 kilóról 45-re fogytam, csont és bőr voltam, de izmosan, mert rengeteget edzettem. Decemberben elkezdtem, majd május 29-én pozitív lett a tesztem négy és fél év után, öthetes voltam. Teljesen sokkolt, nem hittem el" - mesélte a Mokkában.

Az inzulinrezisztencia mellett PCOS-t is diagnosztizáltak nála, azóta két gyermek édesanyja. Mára jobban van, nincsenek tünetei, és bár nem olyan szigorúan tartja a diétát, mint korábban, nagyon figyel az étkezésére a sport mellett.