Csak egy vízfestékes gyerekmű, mégis több milliót ért

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Egy árverésen kelt el Britney Spears vízfestékkel készített festménye. A popdíva nem új hobbit talált, a képét jótékony céllal kélszítette, és a vásárló is tökéletesen tisztában volt azzal, hova megy a pénze. Nem ez az első alkalom, hogy Britney botrányok helyett inkább segíti a rászorulókat.
Vágólapra másolva!

Tízezer dollárt, azaz nagyjából 2,7 millió forintot ért valakinek Britney Spears vízfestékkel készített festménye. Bár valószínűleg ilyet egy általános iskolás is tud festeni egy egyszerű rajzórán,

nem hiába ért annyit a kép.

Britney alkotásán öt virág van, négy nagyob és egy kicsi. A virágok rózsaszínes, lilás, kékes színekben pompáznak a festményen, amely most már Robin Leach tulajdona - írja a Rolling Stone. Ő volt az egykori Lifestyles of the Rich and Famous című sorozat műsorvezetője. Leach vezette az árverést, és végül ő is vette meg a képet. A tízezer dolláros vételár pedig a múlt hónapban történt

Las Vegas-i lövöldözés sérültjei és az áldozatok hozzátartozói kapják.

Britney a festmény készüléséről korábban már Instagram-oldalán is megosztott egy kis werkfilmet, amit már 4,6 millióan indítottak el. Mondjuk, a jótékonyság egy ilyen harsány dekoltázzsal sokaknak juttathatja eszébe Kim Kardashian legutóbbi, botrányt kavart húzását.

Sometimes you just gotta play!!!!!! ‍

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Britney Spears botrányok helyett jótékonykodik: korábban a koncertjének jegybevételéből adományozott 1 millió dollárt, amivel a nevadai rákos gyerekek alapítványát segítette.