Decemberig várják a fiatal vezetők pályázatait

Így lehet egészségesebb a munkahelyed! dr. life csapatmunka munkahely dolgozik
Vágólapra másolva!
Az előzetesen meghirdetett határidőnél tovább, egészen december 1-ig küldhetik pályázataikat a jelentkezők az Év fiatal vezetője – 2017 díjra. A pályaművek érkezésével párhuzamosan a szakemberekből álló zsűri már megkezdte az értékelési szempontok összehangolását – mondta Tóth Annamária, a díjat kiíró Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team szakmai vezetője.
Vágólapra másolva!

A zsűri a bírálatkor figyelembe veszi majd a pályázó szervezeten belül betöltött pozícióját, eredményeit, de nagy hangsúlyt helyeznek arra is, hogy a pályázó mennyire önreflektív, képes-e, szeretne-e tovább fejlődni, kész-e a folyamatos tanulásra, önfejlesztésre.

Reménykedünk abban, hogy a tavalyi és tavalyelőtti érdeklődést is meghaladó, rekordszámú pályázat érkezik

– mondta Bite Barbara, a Coaching Team alapító-ügyvezetője. December elsején éjfélig várják a 40 év alatti vezetők pályaműveit. Az ügy mellé álltak a hazai Top200-ban szereplő vállalatok, így például - platina fokozatú támogatóként – ING Bank, vagy arany fokozatúként a Vibrocomp, ezüst fokozatú támogatóként a Szerencsejáték Zrt. és a Coca-Cola HBC Magyarország Kft., bronz fokozatúként pedig a Becton Dickinson Hungary.

Ki a jó vezető? Forrás: Thinkstock

A díjra olyan 40 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak. A díjra többféle kategóriában (nagyvállalati, kkv, nonprofit, állami) lehet pályázni, az ünnepélyes díjkiosztó 2018 februárjában lesz. Külön figyelem övezi a legjobb 30 év alatti vezető különdíjat is, hiszen a győztes még a fiatal vezetők között is a legrátermettebb utánpótlást képviseli majd.