Különdíjakat értek a magyar ingatlanfejlesztő projektjei

ingatlanfejlesztés, nívódíj
Vágólapra másolva!
Két különdíjat nyert a TriGranit a nagy presztízsű, XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton – tájékoztatta közleményében az Origot a cég. A budapesti Millennium Városközpont az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének különdíjában részesült, a krakkói Bonarka City Center és a Bonarka for Business pedig a FIABCI Hungary különdíját nyerte el.
Vágólapra másolva!

Két TriGranit fejlesztésű projekt, a budapesti Millennium Városközpont, valamint a krakkói Bonarka City Center és Bonarka for Business irodakomplexumnyert különdíjat a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. A pályázatot a Magyar Ingatlanszövetség, a FIABCI nemzetközi szervezetének magyar tagozata koordinálta.

Neves elismerések

A FIABCI a világ egyik legreprezentatívabb ingatlanpiaci szervezete, amely világszerte 18 országban rendezi meg nívódíj versenyeit. Magyarország a pályázaton indított projektek számát tekintve nem csupán az egyik legaktívabb szereplő, hanem

a projektek minőségét tekintve is kiemelt helyet foglal el a leadott pályázatok tekintetében.

A FIABCI magyarországi pályázatára, a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra összesen 24 pályázat érkezett.

Két projektje is díjat ért a magyar ingatlanfejlesztőnek Forrás: TriGranit

Az egyik, különdíjjal jutalmazott projekt,

a Millennium Városközpont egy nagy volumenű barnamezős beruházásként jött létre.

A vállalat az elmúlt évtizedben 360 ezer négyzetméter összterületű fejlesztést valósított meg a Millennium Városközpont 3 hektáros területén. A 310 luxus lakásból álló Duna-Pest Rezidenciákat, a világhírű Művészetek Palotáját, valamint négy „A" kategóriás irodaépületet.

Budapest ezen része egy dinamikusan fejlődő lakó, kulturális és üzleti negyed,

amely számos multinacionális vállalat számára kedvelt piaci terület.

Lengyelországban is bizonyított

A másik, elismerésben részesült TriGranit fejlesztés az „A" kategóriás épületekből álló B4B irodakomplexum a krakkói Bonarka City Center bevásárlóközponttal szemben, a Puszkarska utcában, a régi vegyi üzem területén.

A fejlesztő egy barnamezős beruházás keretében rekultiválta az elhanyagolt, 19 hektárnyi ipari területet, és hozta létre Krakkó egyik legnépszerűbb városnegyedét.

Budapesten és Krakkóban is komoly fejlesztést végzett a cég Forrás: Bence Szemerey | http://szemerey.com/Bence Szemerey

A komplexum építésének első stádiumában négy hétszintes „A" kategóriás irodaépületet emeltek 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban. A beruházás második fázisában három nyolcszintes, egyenként 10 ezer négyzetméteres épület készült el 2014-2017 között. Ezzel a B4B jelenleg 65 ezer négyzetméteren várja bérlőit. Jelenleg a nyolcadik épület áll kivitelezés alatt és a tervek szerint a következő években még további két irodaépület készül el. A modern irodaépület-komplexum kompakt elrendezése, központi utcával és térrel funkcionálisan és karakterében a hagyományos városi piacot idézi.