Musical készül Zámbó Jimmy életéből

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián Pintér Tibornál alkalmasabb személyt el sem tud képzelni édesapja megformálására.
Vágólapra másolva!

Pintér Tibor színháza valósíthatja meg a darabot, melyet Zámbó Krisztián megálmodott apjáról. Jimmy özvegye, Edit asszony is rábólított a főszereplő személyére, a darabot 2018-ban tervezik bemutatni. A szinopszist egyelőre a legnagyobb titokban őrzik. Évekkel ezelőtt megfogalmazódott már egy filmötlet, ám abból nem lett semmi, most azonban már egészen biztos, musical készül Zámbó Jimmy életéből - írja a Bors.

"A darabnak apu a főszereplője, az ő életét dolgozza fel. Két éve keresett meg először az ötlettel Pintér Tibor. Rengeteget beszélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá" - mondta Zámbó Krisztián a lapnak.

"Mindenféleképpen azt szeretném, hogy profi színészek és jó énekesek játsszák a szerepeket. Írtam apunak egy dalt, ez a Csillagod ragyog. Ez a szám a darab végén fog elhangozni, és az is felmerült, hogy én énekeljem, adjam elő. Mivel én nem vagyok színész, a karakter pedig komoly színészi játékot is igényel, nem vagyok biztos benne, hogy elvállalom" - tette hozzá.