Több mint 1000 vasútmodell zakatol a Gellért Szállóban

Vasútmodell
terepasztal
Vágólapra másolva!
Több mint ezer vasútmodell zakatol majd keresztbe-kasul december 2-án és 3-án a Gellért Hotel termeiben. Az Adventi Mesehotelben a terepasztalok mellett lesz Mese-Szalon és meseshow is Eliza mesebeli vendégeivel.
Vágólapra másolva!

December 2-án és 3-án, advent első hétvégéjén a Gellért Hotel ismét mesehotellé változik. A 2017-es lesz az ötödik Adventi Mesehotel a Gellért Szállóban. A cél nem változott az elmúlt négy évben: tartalmas és amennyire lehet, varázslatos programokkal meglepni a gyerekeket, mellettük pedig nosztalgiázni vágyó szüleiket.

Több mint 1000 vasútmodellt lehet majd megnézni Forrás: Gellertfesztival.com

Idén is lesz az egyik nagy kedvenc, a vasútmodell kiállítás. A sínek nagyjából 100 méter hosszan kanyarognak majd. Az egyéni terepasztalokról a 424 Vasútmodellező Klub gondoskodik, akik különböző méretarányú vasútrendszerekkel készülnek.

Több mint 1000 vasútmodell lesz a Gellértben, köztük a világ legkisebbje is.

Eliza mesebeli vendégei Fésűs Nellyvel Forrás: Gellertfesztival.com

Idén a szervezők készülnek az úgynevezett Mese-Szalonnal is, ahol lesz mézeskalács butik, a Mesehősök boltja pedig kreatív foglalkozásokkal készül, de lesz jéghoki is. Színpadi előadás is lesz:

színpadra kerül egy zenés mesejáték,

amelyben Eliza és mesebeli vendégei kalandját mutatják be. A főszerepet Fésűs Nelly játssza. Az idei Adventi Mesehotelre 1200 forinttól kaphatók a jegyek. További részletek a rendezvény honlapján találhatók.