Magyarország legnagyobb zenei flashmobjára hívnak mindenkit

Szeged Rocks
Flashmob
Vágólapra másolva!
A Szeged Rocks rendezvényt olasz ötlet alapján szervezik, a közös zenélésre a kisgyerekektől az idősekig mindenkit várnak. A képzett zenészek mellett olyanokat is, akik máskor csak otthon, a négy fal között, saját kedvtelésből játszanak. Január 31-ig lehet jelentkezni, és az egyetlen feltétel, hogy a meghatározott négy dalt el kell tudni játszani megfelelő szinten.
Vágólapra másolva!

Elindult a jelentkezés a Szeged Rocks-ra, Magyarország első olyan rockprodukciójára, amelyen több száz vagy akár ezer zenész ad elő közösen négy dalt jövő áprilisban. Révész Zsolt kommunikációs vezető azt mondta, hogy dobosok, basszusgitárosok, gitárosok, énekesek jelentkezését várják korra, nemre, zenei stílusra való tekintet nélkül, egyetlen feltétel, hogy mefelelő szinten

el kell tudni játszani a dalokat.

Az együttesek, zenészek, énekesek online jelentkezhetnek január 31-ig egy videofelvétel beküldésével. A szervezők ezek alapján választják ki a résztvevőket. A négy szám között, amit játszani fognak, lesz két magyar és két külföldi is. Billy Idoltól a White Wedding, a Blurtől a Song 2, a Tankcsapdától az Ez az a ház és a Sun Citytől a Nem izgat.

A Szeged Rocks rendezvényt olasz ötlet alapján szervezik, a közös zenélésre a

kisgyerekektől az idősekig mindenkit várnak.

A képzett zenészek mellett olyanokat is, akik máskor csak otthon, a négy fal között, saját kedvtelésből játszanak. Az együtt zenélés egy egész napos rendezvény része, ahol több koncert is lesz A Szeged Rocks időpontjául április elsejét, a közelmúltban elhunyt szegedi zenész, Szurdi Zsolt születésnapját választották. A flashmob célja egyértelműen az élő zene és a rock népszerűsítése.