100 millió dollárt kaszál 74 fellépéssel

Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Lady Gaga régi álma válik valóra: Veagasban lép fel, ráadásul 74-szer. Az előadásai 2018 decemberében kezdődnek, és Gaga állítólag összesen 100 millió dollárt keres majd velük.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga pontosan 74 alkalommal áll ki a közönség elé Las Vegasban, ahol saját lakosztálya lesz az MGM Park Theater-ben körülbelül egy év múlva. Lady Gaga Twitteren jelentette be a nagy hírt, azt írta, hogy igazak a pletykák, hosszú időre

saját rezidenciát kap Vegasban.

Ezzel az énekesnő régi álma válik valóra, vagyis felléphet ott, ahol annak idején Elvis, Frank Sinatra, Judy Garland vagy Liza Minelli.

A Variety információ szerint a 74 koncertért állítólag Gaga körülbelül 100 millió dollárt kap, tehát

műsoronként kicsivel több mint 1 millió dollár jár neki.

Lady Gaga már 6 Grammy-díjat nyert, és idén is jelölték két kategóriában. Forrás: FX

Gaga a 2017 nagyrészét turnézással töltötte, új albumát, a Joanne-t mutatta be világszerte. Legutóbb December 14-én lépett fel Salt Lake City-ben, de volt egy kisebb szünet is: szeptemberben le kellett mondania néhány dél-amerikai és európai koncertjét egészségi állapota miatt. Elsőször azt hitték, egyszerű kimerülésről van szó, de kiderült, hogy egy összetett kór, a fibromialgia

fájdalmas tünetei miatt volt rosszul.

Egyébként nem hagyta cserben az ottani rajongóit, mert már betervezte januárra a lemondott koncertek pótlását. A 2018-as Grammyk között Lady Gagát két kategóriában is jelölték. A legjobb egyéni előadások és a legjobb popalbumok között szerepel a neve.