A cégek svájci bicskája lehet az okostelefonokon futó AmpeGo

Hawaii, gyalogátkelő, mobiltelefon
A visitor texts before crossing the street in Waikiki Tuesday, October 24, 2017 in Honolulu, Hawaii. The Honolulu Police Department will start enforcing The City and County of Honolulu's newest law against looking or texting on your cell phone while using a crosswalk. The next three months will be used to educate the public on the new law. In three months the Honolulu Police Department will enforce the law, issuing a citation and possible fines. / AFP PHOTO / Eugene Tanner
Vágólapra másolva!
Cégeknek instant mobilalkalmazást, a vásárlóknak információs térképet és előnyöket kínál egy új magyar startup fejlesztése. Az AmpeGo-ban intelligens térkép, navigáció, kuponajánlatok, hűségkártya-tároló, és digitális idegenvezető is helyet kapott.
Vágólapra másolva!

Az applikációban megtudhatjuk, hogy milyen látnivalók, múzeumok találhatók a közelünkben, hol van a legközelebbi gyógyszertár, állatorvosi rendelő vagy ATM, de rákereshetünk a parkolókra és kedvezményesen parkolhatunk.

Az alkalmazás kedvezményes parkolást is nyújt, továbbá a hűségkártyáinkat is eltárolja.

Az applikáció letöltése ingyenes, és jelenleg 1300 üzlet kínálatából válogathatunk.

A vállalkozók marketingeszközként is használhatják az appot, amivel jelentősen csökkenthetik az eddig megszokott reklám kiadásaikat, növelhetik a bevételeiket. A cégek az AmpeGo-n keresztül multimédiás üzeneteket küldhetnek a felhasználóknak, naprakészen frissíthetik és személyre szabhatják a profiljukat egy egyszerű online felületen keresztül" - mondta Horváth Péter, az AmpeGo ötletgazdája.

Illusztráció Forrás: AFP/Eugene Tanner

Például ha valaki betér egy bevásárlóközpontba,

az üzletek digitális szórólapot küldhetnek neki az aktuális ajánlatokról.

Az üzletek nyereményjáték létrehozásával, kuponok megosztásával, vagy a közösségi médiában történő megosztáskéréssel tudnak új ügyfeleket szerezni.

Az AmpeGo-t megvásárló cégek használhatják a G4 Partner Klub mobilflottáját és
pénzvisszatérítésre is van lehetőség. A partnerek kapcsolódhatnak Magyarország egyik
legnagyobb törzsvásárlói rendszeréhez (1,5M), akár saját arculatú kártyával is.