Eric Clapton meg fog süketülni

Eric Clapton ivósgaléria
Eric Clapton 1986-ban, fia születése után döntött úgy, hogy soha többet nem iszik alkoholt
Vágólapra másolva!
Eric Clapton a róla szóló új dokumentumfilm kapcsán beszélt egészségi állapotáról. Azt mondta, egyre jobban süketül, és a keze is egyre nehezebben működik. Pedig még tervez fellépéseket. 
Vágólapra másolva!

Eric Clapton a napokban a róla szóló új dokumentumfilm kapcsán romló egészségügyi állapotáról is beszélt egy rádióműsorban. A világhírű gitáros azt mondta, annak ellenére, hogy már 72 éves, szeretne továbbra is fellépni. Bár attól tart, hogy egyre nehezebben megy neki a játék. A 2016-os I Still Do című lemez hátsó borítóján egy kép is megjelent a kezéről, ujjnélküli kesztyűt viselt ekcémája miatt. A rádióműsorban elmondta, hogy kemény fülzúgással küzd, és

meg fog süketülni.

Ráadásul a kezei épphogy működnek még gitározás közben. De ezek ellenére Clapton azt mondta, hogy ugyanolyan jól játszik, mint az elmúlt néhány évben, csak nehéz.

Eric Clapton életéről dokumentumfilm készült. Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng

Ezek mellett az alkohol és drogproblémáiról is beszámolt. A beszélgetés célja egyébként az volt, hogy a dokumentumfilmet népszerűsítse. Az Eric Clapton: Life in 12 Bars című filmet pénteken mutatják be az Egyesült Királyságban, és egyébként a gitáros régi barátja, Lili Fini Zanuck rendezte. Clapton azt mondta, hogy a film életének nehézségeit, tragédiáit is bemutatja, de fontos róla megjegyezni, hogy a vége jó.