Folytatódnak a nagy zabálások, hatalmas ételeket nyomnak le

Vágólapra másolva!
Valószínűleg sokan emlékeznek az évekkel ezelőtti Fald fel Amerikát! tévésorozatra, amiben a műsorvezető hatalmas adag ételeket nyomott be, gigaburgereket és csirkehús-halmokat, többnyire megadott (és nem túl hosszú) idő alatt. A sorozat most új címmel és új műsorvezetővel (Ember és étel Casey Webbel-bel) tér vissza, január 27-től hétvégenként látható a Travel Channelen.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon 2012-ben „Fald fel Amerikát!" címmel ismerté vált sorozatot a Travel Channel gyártotta (nálunk másik csatornán futott), négy évad készült belőle. 2012 után jó pár évig nem készültek új epizódok.

Ám nemrég a Travel Channel új műsorvezetővel újraindította a műsort, amelynek első évada szombat és vasárnaponként lesz látató a csatornán itthon. Részben az új házigazda miatt a sorozat címe is megváltozott: "Ember és étel Casey Webb-bel".

Forrás: Food Network

A korábbi műsorvezető, Adam Richman annak idején nagy rajongótáborra tett szert, legtöbbjük igencsak elkeseredett, amikor Adam megerősítette, hogy nem folytatja tovább az "étel-reality" sorozatot.

Nyomban megindult a híresztelés, hogy belebetegedett a nagy zabálásba, és az orvosok megtiltották neki, hogy tovább csinálja. Adam Richman ezt cáfolta, többek közt a BBC és Guardian weboldalán olvasható cikkekben beszélt az okokról. Az állítólagos betegsége kapcsán azt mondta: "Ez merő kitaláció. De az emberek bizonyos százaléka egyszerűen azt akarta hinni, hogy beteg lettem". Állítása szerint a befejezés az ő döntése volt: "Egyszerűen fogalmazva, minden csoda három napig tart" – mondta. "Már csak producerként is tisztában kellett lennem azzal, hogy a nézőknek újdonságra van szüksége. De ha megvárom, hogy erre a nézők hívják fel a figyelmemet, akkor már túl késő."

Amikor a Travel Channel 2016-ban bejelentette, hogy a „nagy adag kajás" sorozata új házigazdával jelentkezik, a közönség egy része nem volt elragadtatva. „Ember és étel Casey Webb-bel". Ki a csoda az a Casey Webb?

Talán azt lehet mondani, hogy Adam Richmanhez eléggé hasonló karakter. Egyfelől alkatra legalábbis a forgatás alatti alakot tekintve, Adam miután kiszállt, egy év alatt ledobott 30 kilót, másfelől habitusra. Úgy tűnik, a váltás bejött, mert bár nálunk ugyan csak most indul Casey-vel az első évad, de Amerikában már a második szezon is képernyőre került.