Megvan az új hercegi pár

Meghan Markle, Harry herceg, eljegyzés, kabát
Britain's Prince Harry and his fiancée US actress Meghan Markle pose for a photograph in the Sunken Garden at Kensington Palace in west London on November 27, 2017, following the announcement of their engagement. Britain's Prince Harry will marry his US actress girlfriend Meghan Markle early next year after the couple became engaged earlier this month, Clarence House announced on Monday. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS
Vágólapra másolva!
Alakul a tévéfilm Harry hercegről és Meghan Markle-ről, már megvan, hogy kik játsszák a jegyespárt.
Vágólapra másolva!

Mint arról már beszámoltunk, a Lifetime készíti a Harry & Meghan: A Royal Romance című tévéfilmet, amellyel a brit hercegi jegyespár történetét meséli el.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A csatorna most megtalálta a főszereplőket is, Harry herceget Murray Fraser fogja játszani, őt a The Loch című minisorozatban láthattuk hosszabban, a Viktóriá-ban csak vendégszerepelt, ez lesz a harmadik munkája.

Murray Fraser a The Lochban Forrás: ITV

Meghan Markle szerepét a valamivel tapasztaltabb és ismertebb Parisa Fitz-Henley-re bízták, őt legutóbb a Midnight, Texas-ban láthattuk, előtte a Jessica Jones-ban és a Luke Cage-ben is eljátszotta Reva Connorst. 2006 óta van egyébként képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a New York-i helyszínelők, a Grace klinika, a Zsaruvér, a House of Cards.

Parisa Fitz-Henley Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Harry & Meghan: A Royal Romance várhatóan még a május 19-i esküvő előtt, valószínűleg május elején képenyőre kerül.