Válik a Való Világ egykori szereplője

Vágólapra másolva!
Béci még a legszórakoztatóbbnak tartott VV-szériában, a negyedikben volt reality-szereplő, összezárva olyan figurákkal, mint Alekosz, Baukó Éva, Olivér, Szandika, Jerzy vagy saját húga, Gigi. 144 napot volt benn, ötödik lett. Azóta rapperként tevékenykedik, közösségi oldalán pedig elárulta, hogy szétmentek feleségével.
Vágólapra másolva!

„Elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt a hírt. Egy ideje a feleségemmel megromlott a kapcsolatunk... leírhatnám, hogy én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem, itt nem számít.

és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk, hogy a kicsi lányunk bármilyen módon sérüljön" – írta oldalára Béci, aki Young G néven rapperként is ismert. Mint kiderül a továbbiakból, ő a különválás közben beleszeretett egy másik nőbe, és már nem szeretne bujkálni vele.

YOUNG G Beci (@yg26beci) által megosztott bejegyzés,

„A szüleink sem tudják pontosan, mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni. Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg, együtt és örökre hálás leszek a kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni, úgy, hogy ne sérüljön a gyermekünk. Értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet" – írta.

YOUNG G Beci (@yg26beci) által megosztott bejegyzés,

Szavazzon!

Mely magyar (sorozatban is játszó) színésszel randizna?