Mentális betegségéről vallott Robbie Williams

Robbie Williams koncert, Groupama Aréna, Budapest, 2017
Robbie Williams (Take That) — 165 millió font. Jót tett pénztárcájának, hogy időben és jó stílusirányba váltott a Take That után.
Vágólapra másolva!
Robbie Williams úgy érzi, van egy mentális betegsége, ami meg akarja ölni. Szerinte hasonló hullámvasúton ül, mint George Michael, aki 2016 karácsonyán halt meg. 
Vágólapra másolva!

Robbie Williams a brit Sunnak mesélt mentális gondjairól. Azt mondta, van egy betegség a fejében, ami szerinte meg akarja ölni. Olyan hullámvasútként éli meg ezt, az elsősorban a fejében zajló folyamatot, mint amin elképzelése szerint egykori barátja, George Michael ülhetett. Annak a pályának a vége az lett, hogy a zenész 2016 karácsonyán meghalt, éppen ezért félti az életét Robbie Williams is, bár – ahogy mondta, – már nagyon sokszor közel volt a halálhoz.

Robbie Williams a Groupama Arénában 2017 augusztusában Fotó: Polyák Attila - Origo

Tudni lehet, hogy különböző függőségi problémái is voltak már egész fiatalon, és ezek aztán jó sokáig húzódtak. Annyi biztos, hogy egy ideje tiszta, de

egészségi állapota egyáltalán nem megnyugtató.

Tavaly szeptemberben lemondott pár oroszországi fellépést, és csak decemberben hozta nyilvánosságra, hogy valami agyi probléma okozta a gondokat. Williams akkor intenzív osztályon is feküdt egy ideig.

Most úgy írta le a mentális gondjait, hogy „néha teljesen eluralkodik rajtam, néha pedig ez lesz az az eszköz, ami a színpadra segít”. Amikor arról kérdezték, esetleg George Michael halála segített-e neki abban, hogy visszataláljon a régi vagy akár csak egy normális kerékvágásba, azt mondta, nagyjából igen, és azóta úgy érzi, Isten kegyelméből mehet az úton.

A tavaly augusztusi, budapesti koncertjén még leginkább csak hátfájásról volt szó:

Robbie Williams hátfájós apukaként is hatalmas show-t csinál

Robbie Williams nézett már ki jobban, szerda este Budapesten képtelen volt rendesen kiénekelni a magas hangokat, feliratozták neki a saját dalszövegeit, és minden adandó alkalmat megragadott, hogy leüljön a színpadon. De nem a levegőbe beszéltek akkor, amikor a szórakoztatás nehézsúlyú bajnokának titulálták a koncertje intrójában, mert mindezen tényezők ellenére nem okozott csalódást, és nagy show-t csinált a Groupama Arénában.