DELFIN Díj: digitális megoldásokban utazó cégeket támogat a Telekom

IBM MVM workshop 
Az MVM Group Edison Light up pályázatának 2. fordulója
2017.05.23.
Az MVM Group Edison Light up pályázatának 2. fordulója 2017.05.23.
Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom 2008-ban alapította meg a DELFIN Díjat, melyet pályázat útján évente ítél oda különböző kategóriákban a legfenntarthatóbb hazai vállalkozásoknak és társadalmi szervezeteknek a tárgyévben már megvalósult projektre vagy programra. A díj odaítélése során kiemelt figyelemet kap a tevékenységhez kapcsolódó smart, digitális megoldások bemutatása.
Vágólapra másolva!

A pályázatokat 8 szempont mentén értékeli és rangsorolja a szakmai zsűri, melynek tagjai Bodó Péter, a route4u alapítója, Dr. Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, Holczer Angéla, a Ringier Axel Springer marketing igazgatója, a Fenntarthatósági Média Klub képviseletében, Szabó Béla, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatója és Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központjának vezetője.

2018-ban már megvalósult projekttel, programmal pályázhat bármely fenntartható vállalkozás (képünk illusztráció) Fotó: Polyák Attila - Origo

A győztes Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotását kapja, emellett kiállítási lehetőséget a Fenntarthatósági Nap elnevezésű fesztiválkonferencián 2018. szeptember 29-én, továbbá egy 2-3 perces minikampányt.

KKV és civil szervezet esetén 1 db 2 évig korlátlan adatforgalmat biztosító SIM kártyát kap a győztes, nagyvállalat esetén pedig bemutatkozási és kiállítási lehetőséget a T-Systems Magyarország 2018-as Symposiumán.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 30., 23:59. A pályázat weboldala:
https://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin-dij-2018