Kiderült, miért kapott infarktust a Piramis énekese

Nyemcsók János "Csoki"
Vágólapra másolva!
Már megkezdte a szívszanatóriumi rehabilitációját a Piramis zenekar énekese, Nyemcsók János, és az is kiderült, mi okozhatta a szívinfarktust, ami éppen a zenekar színpadán érte az énekest. 
Vágólapra másolva!

Állítólag már jobban van a Piramis zenekar énekese, Nyemcsók János, akinek március elején, az együttes koncertjén volt szívinfarktusa. A néhány hetes rehabilitációt már megkezdte, és a tervek szerint április 27-én már vissza is tér a színpadra a zenekar komáromi koncertjén.

Nyemcsók János a Piramis zenekar koncertjén lett rosszul. Az utolsó előtti számot már nem tudta elénekelni, le kellett mennie a színpadról Forrás: Fabian Borbala/Fabian Borbala

A Piramis évek basszusgitárosa, Vörös Gábor elmondta a Ripostnak, hogy Nyemcsók „múlt pénteken feküdt be a szanatóriumba, még két hétig tart a rehabilitációja, de lehetséges, hogy hétvégére kiengedik és hazamehet a családjához.” Beszámolójából kiderült, hogy Nyemcsókot folyamatosan terheléses vizsgálatoknak vetik alá, de nagyon biztatóak az eredményei: „biciklizik, sétál és folyamatosan nézik a vércukorszintjét, a vérnyomását és minden egyebet”.

A vizsgálatokból kiderült, hogy

valószínűleg túlhajszoltság és a stressz okozta Nyemcsók infarktusát.

Vörös Gábor azt is mondta, „a fia meg a párja folyamatosan járnak le hozzá látogatóba a szívszanatóriumba. Mi nem mehetünk be hozzá, mert fontos, hogy nyugodtan tudjon pihenni. Nem akarjuk, hogy a zenekari dolgok miatt felzaklassa magát, vagy stresszeljen.”