Alakul George Clooney verziója A 22-es csapdájából

Rendetlen celebek: ők disznó módjára szeretnek élni: Megan Foxtól George Clooneyig
Vágólapra másolva!
Megvan már a főszereplő és a rendező is A 22-es csapdája új, tévés feldolgozásához, amelynek George Clooney az egyik alkotója és színésze.
Vágólapra másolva!

Mint arról már beszámoltunk, George Clooney a Hulura készít hatrészes minisorozatot A 22-es csapdájá-ból, régi szerzőtársával, Grant Heslov-val producerként és rendezőként is dolgozik a projekten, valamint ő játssza majd Catchcart ezredes szerepét.

A napokban megtalálták a főhős, Yossarian alakítóját is Christopher Abbott személyében, őt eddig a Csajok-ban és a The Sinner-ben lehetett hosszabban látni a képernyőn. Ő az:

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Tommaso Boddi

Közben rendezőként csatlakozott a projekthez a The Betrayal – Nerakhoon című dokumentumfimért Oscarra is jelölt Ellen Kuras, aki itt várhatóan két részt fog dirigálni.

A 22-es csapdája Joseph Heller világhírű háborús regényben egy olyan szituáció, amiből nem lehet győztesen kikerülni: az embernek őrültnek kell lennie, hogy nap mint nap felszálljon a bombázógépével, de ha az elmeállapotára hivatkozva kéri a leszerelését, az már azt jelenti, hogy egészséges.

Mike Nichols 1970-ben már készített az írásból egy filmváltozatot, abban Yossariant Alan Arkin, Catchcartot pedig Martin Balsam játszotta.