Taylor Swift megmutatta, hogyan kell bánni a rajongókkal

Taylor Swift burája
NEW YORK, NY - DECEMBER 31: Singer Taylor Swift performs during New Year's Eve 2013 In Times Square at Times Square on December 31, 2012 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift megtudta, hogy egy 8 éves kislány nagyon szeretett volna elmenni a koncertjére, de súlyos égési sérüléseket szenvedett, és kórházba került. Az énekesnő meglátogatta rajongóját a kórházban, és még ajándékokat is vitt neki. 
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy Taylor Swift mindig is jól bánt a rajongóival, és a jótékonykodásból is rendesen kiveszi a részét. Januárban például házat vett egy megszorult rajongójának. Bár mostanában egy őrült zaklatja, aki be is tört hozzá, lezuhanyzott és befeküdt az ágyába, Swift

mégis tud a munkára koncentrálni:

május 8-án indul a Reputation Stadium Tour nevű koncertturnéjára, ami egészen novemberig tart majd.

Különleges vendégeket is meghívott a turnéja próbájára

Körülbelül 2000 örökbe fogadott gyereket, és nevelő szüleiket is meghívta Taylor Swift a Reputation Stadium Tour nevű turnéjának utolsó ruhapróbájára. Az énekesnő a próba előtt beszélgetett a gyerekekkel és a szülőkkel, közös fotókat készített velük, dedikálta nekik a legújabb albumát, és még pizzát is rendelt nekik.

Eközben azért rajongóit sem hanyagolja el, nemrég

megtudta, hogy egy 8 éves kislány nagyon szeretett volna elmenni a koncertjére,

de súlyos égési sérüléseket szenvedett, és kórházba került.

Ezért az énekesnő úgy döntött, hogy meglátogatja, vitt neki egy csomó édességet, ajándékot, és egy kedves levelet is adott neki. „Isabella! Remélem, hogy hamarosan meggyógyulsz, és

Csodálatos vagy, és alig várom, hogy lássalak majd a koncertemen is. Maradj erős gyönyörűség! Szeretettel: Taylor”- írta az énekesnő.

Taylor Swift 20 percig maradt a kislánynál a kórházban,

ezzel minden bizonnyal rajongója egyik álmát váltotta valóra.