Elátkozott sorozatok veszekedő színészekkel, eltűnő főnökökkel

Walking Dead
Vágólapra másolva!
A sikeres tévésorozatok mögött nyilvánvalóan komoly munka van, ezt azonban sok esetben megakaszthatják különféle problémák. Cserélődő főnökök, veszekedő színészek, fafejű producerek nehezíthetik az előrehaladást, de rövidebb-hosszabb ideig akár az alkotók ötlettelensége, hirtelen rosszullét vagy épp halálos baleset miatt is állhat a forgatás. Íme, pár problémás széria, amelynél nemegyszer kétséges volt a folytatás.
Vágólapra másolva!

Westworld

Az alkotók, Jonathan Nolan és Lisa Joy úgy vágtak bele a forgatásba, hogy csak az első pár epizód forgatókönyve volt a kezükben, így egy idő után fogalmuk sem volt, merre haladjon tovább a történet – kértek tehát két hónap kreatív szünetet, amivel az HBO egyáltalán nem számolt, de azért megadta nekik.

A második évad plakátja Forrás: HBO

Nem véletlen, hogy a második évad csak két évvel az első után jött ki, sem a csatorna, sem az alkotók nem akarták, hogy még egyszer bekövetkezzen egy hasonló krízis. Később azonban a második etap forgatását is le kellett állítani, miután az egyik színész rosszul lett, kórházba került.

Lapozzon, tudunk még pár elátkozott sorozatról!