Vágólapra másolva!
Új élményközpont nyílik Budapesten, az Andrássy úton. A június elsején induló nyitókiállítás négy teljes hónapra a világ legmodernebb tudományos játszóterévé varázsolja az élményközpontot. 
Vágólapra másolva!

Hamarosan Budapest új élményközponttal gazdagodik, ami folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak. Június elsején nyit az Andrássy Élményközpont, amelynek a Párisi Nagy Áruház izgalmas belső tere ad otthont. Az élményközpont a Future Park című interaktív kiállítással indul, amelyet japán szakemberek álmodtak meg, és lényege, hogy egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat. Az élet különböző területein tevékenykedő japán szakemberek csoportja, a teamLab által kidolgozott, a

gyermekek és felnőttek számára is izgalmas interaktív projekt,

amelynek célja a közös alkotás lehetőségének megteremtése, aminek megtapasztalásával az emberek kreatívabbá válnak a mindennapi életben is.

Future Park céjla, hogy az emberek a mindennapi életben is kreatívabbak legyenek Forrás: Origo

Az Andrássy Élményközpont üzemeltetője a TulipánTündér Produkció, amely 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hozzon létre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek,

minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki.

A TulipánTündér nevéhez fűződik például az A Játékkészítő című pop-show-musical, vagy az Álomutazó című családi mesemusical. De ők csinálták a The Champion – A Bajnok című élményexpót, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítást, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása, az űrutazást az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítást, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert címűt.

Illés Gabriella, az élményközpontot életre hívó TulipánTündér Produkció vezetője azt mondta, „nagyon büszkék vagyunk, hogy sikerült megvalósítanunk az Andrássy Élményközpontot és ezzel – Európa vezető nagyvárosaihoz hasonlóan – már Budapestnek is van egy állandó befogadó helyszíne, így a hazai családoknak nem kell külföldre utazniuk a világ legnépszerűbb és legújabb élményeiért” - mondta, és hozzátette, hogy a tematikától függően 3-6 hónapig tartó kiállítások váltják majd egymást az élményközpontban.