Ezért nem lehet medencéje Robbie Williamsnek

Robbie Williams ACE AUSTRIA:AUT Arts-Culture-Entertainment Celebrities ENTERTAINMENT MUSIC facial_expression head_shot single surprised HORIZONTAL
(dpa) - Surprised and with eyes wide open British pop star Robbie Williams looks on during the live TV show 'Wetten dass...?' (bet that...?), in Vienna, Austria, 7 December 2002.
Vágólapra másolva!
Robbie Williams 2013-ban költözött Kensingtonban. Mióta ott él, nem jön ki jól a szomszédjával, aki nem más, mint az egykori Led Zeppelin gitárosa és alapítója, Jimmy Page. Williams hiába szerette volna felújítani otthonát, de a legendás rocksztár akadályokat gördített elé. 
Vágólapra másolva!

17 millió fontért vett házat Robbie Williams Kensingtonban még 2013-ban, a közvetlen szomszédja pedig nem más, mint a Led Zeppelin alapítótagja, Jimmy Page. Mióta Williams odaköltözött, a viták gyakorlatilag folyamatosan zajlanak a két zenész között.

Robbie Williams nagyszabású felújításokkal akarta volna tovább fokozni a luxust otthonában,

egy föld alatti medencét, és egy konditermet is szeretett volna építtetni.

Robbie Williams szomszédja nem akarja, hogy az énekes felújítsa otthonát Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Fotoreport Koch

Viszont hiába akarja Williams a föld alatti medencét, Jimmy Page vadul tiltakozni kezdett a felújítások ellen, és a bíróságnak címzett kétoldalas levélben részletezte, hogy az énekes építkezése hogyan

veszélyeztetné a saját hatalmas, gótikus villájának épségét.

A zenész főképp az ásások miatti rezgéstől tart. Jimmy Page toronyházát 1875 és 1881 között tervezte az építész William Burges saját célra, de soha nem élhetett benne, mert bár 1878-ra már alapjaiban állt a ház, Burges 1881-ben meghalt. Jimmy Page 40 éve él a házban. A Google Maps utcaképén jól látszik a ház, a Tower House tornya a fák között, de közelebbről egyszerűen nem lehet megnézni. Az úton tovább ott van Robbie Williemsé, az előtt kényelmesen lehet bámészkodni, de Page kapuját a zenész kérésére mindkét irányból átugorja a program.

Williams hiába mondta, hogy a szomszédnak nincs beleszólása az építkezésébe, és amúgyis kizárólag kézi szerszámokat használnának csak a munkásai, az ügyet a bíróság elhalasztotta, így az énekes még jó sokáig nem kezdheti el az építkezést - írta az Independent.