A bőrdzsekis, kemény csaj és a lázadó hercegnő

Vágólapra másolva!
Friss poszterekkel mutatjuk be a közeljövő tévés premierjeit. Az alábbi plakátok az utóbbi pár napban kerültek ki a netre, hátha van olyan, amely felkelti az érdeklődését. Melyiket várja leginkább?
Vágólapra másolva!

The Bold Type

Amerikai drámai-komédia, főszerepben Katie Stevens, Aisha Dee és Meghann Fahy. Az első évad tisztességesen teljesített 2017-ben, most június 12-én jön a folytatás.

Wynonna Earp

A természetfölötti elemekkel megspékelt western sztorit Emily Andras vitte tévére (talán valamely őse magyar volt), Melanie Scrofano a főszereplő, amúgy képregényből lett sorozat. 2016-ban startolt, a 3. évad július 20-án jön.

Preacher

Dominic Cooper a főszereplő, szintén képregény adta a sorozat alapját. 2016 májusában indult, június 24-én jön a harmadik évad, tíz epizód.

Még egy Preacher

Ritka, amikor arra kérik a tévézőt, ne nézze a sorozatot. Viszont erősen javasolják, hogy töltse le az applikációt.

Sharp Objects

Gillian Flynn regénye alapján készült minisorozat, főszerepben a kétszeres Golden Globe-díjas, szépséges Amy Adams. A sztori egy újságíróról szól, aki hazatér, hogy két fiatal lány meggyilkolása ügyében nyomozzon. Szerepel még benne Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins és Matt Craven. Nyolc rész jön július 8-tól.

The Hollow

Június 8-án indult, mint a plakáton is látható, animációs sorozat. A sztori dióhéjban: három tinédzser egy mágikus, furcsa birodalomban ébred, ahol rejtélyek és szörnyek várják őket – onnan kéne hazatalálni valahogy.

She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra hercegnő lázadást vezet, hogy földjét, Etheriát felszabadítsa (ismerős, Leia hercegnővel is ilyesmi történt). A sorozatot a Netflix adja, és a karakter sem mai, 1985-ben született, készült vele képregény, sorozat is.

Ilyesmire számítsunk: