Rengeteg pénzt adtak a metálosok az árván maradt gyerekeknek

Dolores O'Riordan
The picture taken on November 25, 2012 shows singer of the Irish rock group 'The Cranberries', Dolores O'Riordan performing in Paris, France. O'Riordan passed away on January 15, 2018, in London, United Kingdom at the age of 46.
Vágólapra másolva!
Nem semmi bejelentést tett a Bad Wolves nevű metál banda a telt házas koncertjükön. Az együttes rengeteg pénzt adományoz a januárban meghalt Dolores O'Riordan négy gyerekének.
Vágólapra másolva!

A Bad Wolves nevű metál banda 250 000 dollárt adományoz a januárban meghalt Dolores O'Riordan családjának. Az együttes feldolgozta a The Cranberries Zombie című számát, Dolores O'Riordan pedig éppen

aznap halt meg, amikor felvette az éneket a Bad Wolvesnek.

Dolores O'Riordan januárban halt meg Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani

Később a Bad Wolves megjelentette a számot, és úgy döntöttek, hogy

a bevételt az énekesnő négy gyerekének adományozzák.

A hírt a telt házas koncertjükön jelentették be New Yorkban, ahol ott volt Dolores O'Riordan két fia, Donny Jr., és Taylor Burton, valamint a gyerekek apja, Don Burton is.

„A mi fájdalmunk semmi ahhoz képest, amit a gyerekei és a családja átélhetett.

Szerintünk ez az egyetlen, aminek értelme van” - mondta Tommy Vext, a banda frontembere. Azt is mondta, hogy boldogok, hogy segíthetnek a családnak, és szerinte Dolores O'Riordan dalszövegei örökké fognak élni - írta az Independent. A The Cranberries tagjai azt tervezik, hogy az első albumuk, az Everybody Else Is Doing It So Why Can't We

25. évfordulója alkalmából megjelentetnek egy új lemezt,

ezzel is Dolores O'Riordannak állítanak majd emléket.