360 millió forintért adná el szexvideóját egy tévésztár

'Valerian' European premiere in London uK LONDON Craig Lawson MOVIE FILM cinema premiere Valerian European premiere news ART ENTERTAINMENT culture
Gemma Collins attends the "Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere on the 24th July at Leicester Square, London, United Kingdom.
Vágólapra másolva!
Gemma Collins állítja, hogy a szexvideója jobb, mint Kim Kardashiané, de 1 millió fontot, nagyjából 360 millió forintot kér érte.
Vágólapra másolva!

A The Only Way Is Essex című realitysorozatból ismert Gemma Collins arról mesélt a The Sunnak, hogy egyik korábbi szerelmével készített egyszer egy szexvideót, ami szerinte igen jól sikerült, Kim Kardashian hasonló filmjét is letaszítaná a trónról – már ha megjelenne.

A tévés celeb azt mondta, egymillió fontért, vagyis nagyjából 360 millió forintért nyilvánosságra hozná a felvételt, ami jelenleg a házában található valamelyik telefonján.

Gemma Collins Forrás: AFP

Collins azt is elárulta, annak idején azért készítette a videót, mert nagyon szerelmes volt a férfiba, aki vele együtt szerepel rajta, úgy érezte, mindig jó lenne visszanézni az aktusukat.

A nőt a The Only Way Is Essex után több realityben és vetélkedőben is láthatták a britek, benne volt például a Celeb vagyok, ments ki innen! helyi változatában, valamint a Big Brother-ben és a Celebrity Big Brother-ben.