Botrány az indiai légitársaság business osztályán

Ágyi poloska Air India
Vágólapra másolva!
Ágyi poloskák csíptek össze több utast is a Newarkból induló járatokon.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt héten több utas is arra panaszkodott, hogy ágyi ploloskák csípték össze őket az Air India Newark Liberty nemzetközi repülőteréről induló járatokon. Egyikük fotót is közzétett az élősködőkről, amelyeket a business osztályon fényképezett le a Mumbaiba tartó, 17 órás út során.

Pravin Tonsekar arra panaszkodott, hogy az út felét az economy osztályon kellett tölteniük, ahol nem működött a tévé, a tálca pedig törött volt. Válaszában az Air India elnézést kért, és ígéretet tett arra, hogy kezeli a problémát.

Nem elszigetelt eset

Nem ő volt azonban az egyetlen, akinek a poloskák megkeserítették az utazását. Egyikük azt írta, mindkét lányának testét csípések lepték el. Egy másik utas, aki feleségével és három gyermekével repült, és hasonlóan járt, feltette a kérdést:

Az incidensek után az Air India leállította a szóban forgó repülgépet, hogy alapos rovarirtást hajtsanak végre benne - írja a News.com.au. New York és New Jersey repülőtéri hatósága ugyanakkor nem kapott jelentést arról, hogy az ágyi poloskák máshol is gondot okoztak volna a Newark Liberty repülőtéren.