Támadták az első meleg szuperhőst, el is tűnt a netről

Warner Bros. Pictures And Gravity Pictures' Premiere Of "The Meg" - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 06: Ruby Rose attends Warner Bros. Pictures And Gravity Pictures' Premiere of 'The Meg' at TCL Chinese Theatre IMAX on August 6, 2018 in Hollywood, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A tévébe az első meleg szuperhősként érkező Batwoman alakítója, Ruby Rose eltűnt a Twitterrről, szerinte még a leszbikusok sem támogatják megfelelő mértékben. 
Vágólapra másolva!

A CW-re készül a Batwoman, az első olyan tévésorozat, amelynek a főszereplője egy meleg szuperhős. A homofób támadások szinte garantáltak voltak, a címszerepet alakító Ruby Rose azonban inkább azt sérelmezi, hogy a leszbikusok nem állnak ki mellette.

Ruby Rose Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christopher Polk

A színésznő otthagyta a Twittert, utolsó posztjainak egyikében azt írta, nem érti, mi az alapja azoknak a támadásoknak, hogy nem játszhatja el Batwomant, hiszen nem is leszbikus – miközben nagyjából 12 éves kora óta vállalja a másságát, az utóbbi időben pedig pont azt kapta meg sokszor, hogy "túl leszbikusan" viselkedik.

Rose azt kérte, hogy a különböző kisebbséghez tartozók legyenek kedvesebbek és támogatóbbak egymással, végül pedig azt írta, hogy igyekszik minden energiáját a következő projektjeire fordítani, illetve négy óránál többet aludni naponta – ennek érdekében inkább megszünteti a Twitter-fiókját.