Fiatalabb férfire vágyik a 62 éves színésznő

Görbe Nóra, Otthontérkép, TV2
Görbe Nóra megmutatta otthonát
Vágólapra másolva!
Két éve vesztette el férjét Görbe Nóra, bár a gyászon már túl van, mégsem talál magának megfelelő partnert. A 62 éves színésznő azt mondta, hogy egy fiatalabb férfi mellett meg tudná találni a boldogságot. 
Vágólapra másolva!

Görbe Nóra úgy érzi, hogy mostanra túl van a gyászon, pontosan két éve temette el férjét, Pétert. Azóta a színésznőnek több randevúja is volt, de valahogy a korabeli férfiakkal nem találja az összhangot. Ezért is szeretne most a munkára koncentrálni. „Kívül-belül jól érzem magam, dolgozom. R. Kárpáti Péter RebekArt Produkciójával járjuk majd az országot, ahol

Jólesik a felkérés, és örömmel vállalok olyan munkákat, amelyek méltóak hozzám. Engem mindenki Lindával azonosít, az az idő kétségtelenül meghatározó korszak volt az életemben, de szívesen kipróbálnám magam más karakterben is” – mondta a Lokálnak Görbe Nóra. Azt is hozzátette, hogy férje elvesztése óta nem talál magának párt. „Két évvel ezelőtt, augusztusban veszítettem el a férjemet.

Talán ez az, ami gátol abban, hogy párra leljek, pedig randevúztam már néhányszor korombeliekkel, de egyiknek sem lett komolyabb folytatása. A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó” – mondta a színésznő.

Görbe Nóra egy fiatalabb férfi mellett boldogabb lehetne Forrás: Origo

Görbe Nóra 62 éves, de még mindig tele van energiával. „Még most is tele vagyok energiával, és élvezem az életet. Azt vettem észre, hogy a hasonló korú úriemberek másra vágynak. Én szeretnék még sokat utazni, új helyeket felfedezni, és mindezt egy megértő társsal. Nagyon hiányoznak az ilyesfajta élmények, főleg azért, mert az utolsó években a férjemmel a betegsége miatt erre már nem volt lehetőségünk.

mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok. A színészi pályán is sokszor érzem azt, hogy

Nem őszül még a hajam, remek formában vagyok, sportolok, úgyhogy az éveim számának megfelelő karakterekhez túl fiatalos vagyok. De várok egy olyan szerepre, ahol pont ezt tudom kamatoztatni” –mondta.