Sok olyan sztár van, aki béranya segítségét kérte

Nicole Kidman
Sarah Jessica Parker
Kim Kardashian 
Lucy Liu
sztár  aki béranya segítségét kérte
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian és Kanye West januárban született közös gyerekét béranya hozta világra, de többek közt Tyra Banks, Sarah Jessica Parker, Lucy Liu és Nicole Kidman is ilyen segítséggel vállaltak gyereket. A hírességek egy része a karrierje miatt, míg mások a sok sikertelen próbálkozás után döntöttek úgy, hogy béranya hordja ki a kicsit.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian

Január 15-én született meg Kanye Westtől a harmadik közös gyermeke, akit a pár két idősebb gyerekével ellentétben egy béranya hordott ki. Mint kiderült, Kim Kardashian súlyos terhességi toxémiában szenved, amely egy jellegzetes tünetekkel, extrém esetekben magzati és anyai életveszélyes állapottal járó betegség - a betegség már második gyermeke születésénél is komplikációkat okozott.

Orvosa azt javasolta neki, hogy ne vállaljon még egy gyereket, de mivel szerették volna bővíteni a családot, úgy döntöttek, béranya segítségét kérik.

"Kanye és én örömmel tudatjuk, hogy megérkezett a mi egészséges és gyönyörű kicsi lányunk. Elképesztően hálásak vagyunk a béranyánknak, aki valóra váltotta az álmainkat, és megadta nekünk a legnagyobb ajándékot, továbbá az orvosoknak és az ápolóknak is köszönjük a különleges törődést. North és Saint már nagyon izgatottak, hogy lássák a kishúgukat" - írta a weblapján a kicsi születésekor, aki a Chicago West nevet kapta.

Sarah Jessica Parker

A színésznő és férje, Matthew Broderick közös gyereke hétéves volt, mikor megszülettek ikertestvérei - őket, vele ellentétben béranya hordta ki. James Wilkie 2002-ben született, az ikrek, Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge, 2009-ben.

A színésznőt sokan támadták, amiért béranyát keresett fel, úgy tartották, hogy a karrierje miatt döntött így, ugyanis pont ebben az időszakban forgatta a Szex és New York második részét. Sarah Jessica Parker később többször elmondta, hogy nem ez állt a háttérben, sokáig próbálkoztak, minden lehetőséget felkutattak, de nem volt más megoldás.

A cikk folytatódik, lapozzon, és nézze meg a többi hírességet is!